West Area Panel Agenda

Tuesday 17th August 2021 14:00-16:00

Meeting will be open 15 minutes before start. Anyone requiring help joining the meeting can contact the Community Engagement Team for assistance.

1 14:00-14:05 5 minutes	Welcome Apologies & Introductions,	Verbal
2 14:05-14:20 15 Minutes	Actions and minutes from Previous Meeting	
3 14:20-14:30 10 Minutes	Positive Community News Community Learning	Claire Johnson
4 14:30-15:25 55 Minutes	 Responses to Residents Questions - EDB as a resident led budget (20 Mins) - Residents associations and resident involvement (10 Mins) - Maintenance of Estates (15 Mins) - AGM Requirements (10 Mins) 	Answers to Residents Questions
BREAK 5 minutes		
5 15:30-15:55 25 Minutes	Housing Committee Workplan Progress Update and Housing Performance Report Quarter 1 2021/22	Verbal + Report Attached Housing leadership team member presentin.
6 15:55-16:00	AOB 5 minutes	Verbal
- End -		